v-odesu-ta-rayon-postupovo-podavatimut-bilshe-svitla-ukrenergo

В Одесу та район поступово подаватимуть більше світла - Укренерго

 • 1009036 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. В Одесу та Одеський район зараз поступово будуть подаватися все більші обсяги електроенергії. Про це повідомив голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький в ефірі телемарафону, передає УНН.

Цитата

«Нам вдалося виконати певний обсяг робіт, який дозволив вже надвечір (середи) подати більше електроенергії в регіон. Через аварію, яка сталася 4 лютого, Одеса та Одеський район мали найбільші обмеження мережевого характеру. Нам вдалося значно покращити ситуацію, і зараз поступово в Одесу та Одеський район будуть подаватися все більші обсяги електроенергії. Те, що ми планували зробити до п'ятниці, ми зробили сьогодні (у середу)», - розповів Кудрицький 8 лютого ввечері.

Деталі

Він висловив вдячність спеціалістам, працівникам на об'єктах, які всі ці дні, практично цілодобово працювали, щоб швидко провести необхідні ремонти.

«Ми не зупиняємося, будемо працювати і далі, відновлюючи всі пошкоджені росіянами енергооб'єкти в Одеській області», - сказав Кудрицький.

Доповнення

УНН повідомляв, що після технологічної аварії на одній із високовольтних підстанцій на Одещині область зазнала масштабних відключень електроенергії. Для забезпечення роботи об’єктів критичної інфраструктури та соціальної сфери в Одесу направили генератори.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    росія не може і не повинна перемогти - Макрон

     • 779198 переглядiв

    Від 15° морозу до 3° тепла: прогноз погоди на сьогодні

     • 747981 переглядiв

    Окупанти вбили двох жителів Донеччини, ще сім поранили

     • 550689 переглядiв