v-odin-den-obolon-gartime-z-glyadachami-a-dinamo-ne-zaproshuye

В один день: "Оболонь" гратиме з глядачами, а "Динамо" - не запрошує

 • 8966 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. "Динамо" і "Оболонь" зіграють свої наступні матчі в один день у Києві. При цьому, в той час, як "Оболонь" запрошує та чекає на вболівальників, столична команда анонсувала гру за порожніх трибун, передає УНН.

Так, "біло-сині" у п'ятницю, 11 вересня, зіграють з "Десною". Зустріч другого туру Прем'єр-ліги відбудеться на НСК Олімпійський.

Як зазначається на офіційному сайті "Динамо", гра пройде без глядачів:

"Згідно з обмеженнями, які зараз діють у нашій країні, вболівальники поки не можуть бути присутніми на трибунах під час матчів. За поєдинком можна буде спостерігати біля екранів телевізорів, телефонів та інших гаджетів", - йдеться у повідомленні.

При цьому така позиція клубу йде у розріз з "дозвільними" рекомендаціями МОЗ.

Так, Міністерство охорони здоров'я своєю постановою від 3 вересня допускає присутність глядачів на трибунах футбольних стадіонів.

Задля цього відповідне рішення клубу має бути погоджене з організатор змагань, дистанція між глядачами має становити 1,5 метри, а продаж квитків має "забезпечувати" наявність вільних місць спереду, позаду, збоку та по діагоналі від вболівальника. Звичайно, що глядачі, також мають перебувати на трибунах у масках.

Враховуючи все це, логічним виглядають наміри "Оболоні", яка 11 вересня прийматиме "Прикарпаття", грати з глядачами. Цей матч Першої ліги пройде на "Оболонь-Арені".

Як писав УНН, раніше ультрас "Динамо" вже звинувачувало власників столичного клубу братів Суркісів у тому, що інформацію про продаж квитків відсутня, як і будь-яка комунікація з уболівальниками також.

Українські Національні Новини

Спорт