v-okupavanomu-krimu-tretiy-den-pospil-reyestruyut-rekord-zakhvoryuvanosti-na-covid-19-v-rozpal-turistichnogo-sezonu

В окупованому Криму третій день поспіль реєструють рекорд захворюваності на COVID-19 в розпал туристичного сезону

 • 23316 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. В окупованому Криму третій день поспіль оновлюється рекорд за рівнем добової захворюваності COVID-19. Минулої доби там було виявлено 394 нових випадки захворювання коронавірусною інфекцією. Про це інформує УНН з посиланням на дані російського федерального оперативного штабу по боротьбі з інфекцією.

Деталі

Кількість щодня виявлених випадків зараження COVID-19 в окупованому Криму почало швидко зростати.

До прикладу, 14 липня виявили 375 випадків захворювання. 15 липня там зафіксували 381 випадок зараження коронавірусною інфекцією, але вже 16 липня цей рекорд був побитий - 394.

Не дивлячись на загрозу інфікування, до окупованого Криму продовжують їхати відпочиваючі.

Відомо, що з 22 червня окупаційна влада посилила заходи по боротьбі з коронавірусом: кафе та ресторанам заборонено працювати вночі, розважальні центри не працюють у вихідні, театри і кіно можуть заповнюватися тільки наполовину.

Відзначимо, що дані окупаційної влади Криму про захворюваність на коронавірус не підтверджено міжнародними організаціями та іншими незалежними джерелами. Правозахисники стверджують, що ця статистика суттєво занижена, оскільки не відображає багатьох важливих факторів, включаючи інфікування в рядах російських військових і спецслужб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії новий максимум смертей від коронавірусу з початку пандемії - за добу загинули близько 800 осіб

Українські Національні Новини

Суспільство