v-okupovanomu-berdyansku-viyska-rf-stvorili-meriyu-iz-dvirnikiv-ta-pribiralnikiv

В окупованому Бердянську війська рф створили "мерію" з двірників та прибиральників

 • 113411 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. У Бердянську у Запорізькій області жоден керівник бюджетної установи, комунального підприємства чи очільник міської ради не перейшов на бік окупанта. Тому російські військові вдаються до фейкової влади, яка складається з двірників, комірників, прибиральників, слюсарів та інших спеціалістів. Про це повідомляє Запорізька ОВА, пише УНН.

Цитата

"За даними офіційної міської влади курортного міста, у Бердянську не перейшов на бік окупанта жоден керівник бюджетної установи чи комунального підприємства. Жоден з керівників міської влади не працює у так званій «мєріі города». Фейкова «нова влада» складається із двірників, комірників, прибиральників, слюсарів та інших спеціалістів «широкого профілю»", - зазначили в ОВА.

"Депутати міської ради, за неможливості працювати сесійно та приймати рішення, працюють як волонтери. Ми знаємо, чим займається кожен представник Бердянської влади. У нас по більшості із них питань немає", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Однак, як вказано, один депутат міської ради від політсили "Опозиційна платформа – За життя" (ОПЗЖ) не поділяє проукраїнських настроїв. 

"Невідомо, чим займається лише один депутат міської ради від ОПЗЖ. Оцінку його діянням нададуть відповідні органи", - йдеться у повідомленні міської влади Бердянська.

Доповнення 

Армія мародерів і ґвалтівників призначила у тимчасово окупованому Бердянську керівництво собі під стать. 

У захопленому російськими окупантами Бердянську Запорізької області заступником самопроголошеного мера призначили двірника.

Українські Національні Новини

Політика