v-okupovanomu-krimu-gospitalizuvali-figuranta-spravi-vedzhiye-kashka

В окупованому Криму госпіталізували фігуранта "справи Веджіє Кашка"

 • 7158 переглядiв

КИЇВ. 7 січня. УНН. В окупованому Криму у важкому стані госпіталізували фігуранта "справи Веджіє Кашка" Асана Чапуха: йому сьогодні вночі раптово стало погано. Про це повідомив адвокат Айдер Азаматов у Facebook, передає УНН.

"Чапуху Асану,фігуранту так званої кримінальної справи "Веджіє Кашка", сьогодні вночі стало раптово погано. Його терміново госпіталізували в 6-у міську лікарню Сімферополя у важкому стані для надання медичної допомоги", – написав захисник.

Він додав, що на 9 січня у Київському районному суді окупованого Сімферополя призначено чергове судове засідання у цьому кримінальному провадженні.

Як повідомляв УНН, раніше підконтрольний РФ Київський суд окупованого Сімферополя 4 грудня на три місяці продовжив арешт фігурантам "справи Веджіє Кашка" Асану Чапуху, Казіму Аметову, Бекіра Дегерменджі і Руслану Трубачу.

Нагадаємо, 23 листопада 2017 року російські силовики затримали в Сімферополі активістів Бекіра Дегерменджі, Казима Аметова, Асана Чапуха і Руслана Трубача. Їх звинувачують у вимаганні коштів у громадянина Туреччини.

При затриманні російськими силовиками стало погано ветерану кримськотатарського національного руху Веджіє Кашка. Вона пізніше померла у кареті "швидкої допомоги".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП