v-okupovanomu-krimu-vitchim-vbiv-5-richnu-padcherku-sk-rf

В Криму вітчим вбив 5-річну падчерку - СК РФ

 • 16220 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. В анексованому Росією Криму знайшли тіло 5-річної дівчинки, у вбивстві якої підозрюють вітчима. Про це повідомляє пресслужба російського Слідкому на території тимчасово окупованого півострову, передає УНН.

"Слідчими органами Слідчого комітету Російської Федерації по Республіці Крим і місті Севастополі розслідується кримінальна справа стосовно жителя села Кропоткіне, підозрюваного у вбивстві своєї 5-річної падчерки і приховуванні її тіла", - йдеться в повідомленні. 

За даними Слідкому, повідомлення про зникнення дівчинки в правоохоронні органи надійшло 13 листопада від її вітчима, з яким вона проживала: чоловік пояснив, що виїхав з дому у справах з молодшим сином, закривши дочку одну вдома. Коли ж повернувся, то двері були відчинені (сліди злому були відсутні), а дівчинки вдома не було. Пошуки дитини по селу результатів не принесли.

В процесі слідства була встановлена ​​причетність до зникнення дівчинки її вітчима. А в ході подальшого допиту він зізнався в скоєнні вбивства дитини, виклавши обставини події. Далі з виїздом на місцевість він вказав конкретну точку, де заховав тіло дівчинки, де воно і було виявлено в ході слідчих дій.

"В даний час в рамках розслідування раніше порушеної кримінальної справи встановлено, що вдень 12 листопада чоловік після скоєння злочину вивіз з дому тіло падчерки, недалеко від місця проживання прикопав його землею. Потім, за версією слідства, з метою створення собі алібі, він забрав документи дітей з дитячого саду і спробував виїхати з молодшим сином, проте йому цього зробити не вдалося. По поверненню додому він повідомив в правоохоронні органи про безвісне зникнення дівчинки", - повідомляє пресслужба СК.

В установі зазначають, що найближчим часом слідство готується висунути обвинувачення підозрюваному і вийти до суду з клопотанням про обрання відносно нього запобіжного заходу.

Нагадаємо, в Одесі чоловік вбив пасинка через сигарету.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП