v-okupovanomu-krimu-za-dobu-viyavili-bilshe-300-vipadkiv-covid-19

В окупованому Криму за добу виявили більше 300 випадків COVID-19

 • 11750 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. За минулу добу в Криму зареєстровано 311 нових випадків коронавірусної інфекції. Про це повідомив так званий "глава Криму" Сергій Аксьонов, передає " Крим.Реаліі ", інформує УНН.

"За 16 січня на території Республіки Крим зареєстровано 311 випадків коронавірусної інфекції, в тому числі 15 випадків з безсимптомним перебігом захворювання. Із загальної кількості захворілих 229 виявлені при зверненні за медичною допомогою, 81 - серед контактних з раніше зареєстрованих випадків, 1 випадок завезений", - цитує Аксьонова прес-служба кримського Радміну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меджліс закликав спостерігачів ОБСЄ і ООН відвідати Крим через катастрофічну ситуацію з COVID-19

За його інформацією, кількість тих, хто одужав, за добу становить 62 особи, видужали за весь період пандемії - 23 616 осіб.

Дані російської влади Криму і Севастополя про захворюваність коронавірусом не підтверджені міжнародними організаціями та іншими незалежними джерелами. Правозахисники стверджують, що ця статистика суттєво занижена, оскільки не відображає багатьох важливих факторів, включаючи інфікування в лавах російських військових і спецслужб.

Раніше повідомлялося, що в Україні за станом на 9 годину 17 січня зафіксовано вже 1,16 млн випадків коронавірусної хвороби COVID-19, добовий приріст, за 16 січня - 5 990.

Українські Національні Новини

Суспільство