v-omelyan-it-tekhnologiyi-ye-instrumentom-borotbi-z-koruptsiyeyu

В.Омелян: IT-технології є інструментом боротьби з корупцією

 • 9072 переглядiв

КИЇВ. 10 грудня. УНН. ІT-технології стануть гарним інструментом боротьби з корупцією. Про це під час офіційного відкриття Антикорупційного вікенду повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян, передає кореспондент УНН.

"Я вірю, що IT-інструменти є чіткою відповіддю на боротьбу з корупцією. Тому що ми не правоохоронні органи, але ми зараз створюємо націю розумних людей. Нашими героями повинні бути науковці, айтішники, а не прокурори чи судді. За цим стоїть майбутнє і те, що ми зараз спробуємо створити у Міністерстві інфраструктури, давши новий напрямок так званої цифрової інфраструктури, я думаю що нам це вдасться з доброю підтримкою 1991 і багатьох інших друзів, які є тут" , - сказав В.Омелян.

Зазначимо, що Антикорупційний вікенд триватиме 10-11 грудня. Під час нього очікується відбір команд, які запропонують найкращі IT-рішення для зупинення можливості реалізації корупційних схем. Цей вікенд стане фінальним етапом майбутніх резидентів до антикорупційного набору, які працюють над інноваційними сервісами, що будуть презентовані наприкінці програми, через два місяці. Передбачається, що вони забезпечать прозорі процеси управління інфраструктурою в Україні та допоможуть налагодити взаємодію між державними органами та громадськістю.

Українські Національні Новини

Політика