v-oos-perevirili-peredovi-pozitsiyi-prikordonnikiv-u-koridori-gorlivka-bakhmut

В ООС перевірили передові позиції прикордонників у коридорі "Горлівка-Бахмут"

 • 17424 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. Генерал-майор Сергій Дейнеко сьогодні перевірив порядок виконання завдань підрозділами у межах дорожнього коридору "Горлівка-Бахмут", що на Донеччині. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу ДПСУ.

"Очільник служби побував у контрольному пункті в’їзду-виїзду "Майорське" та на блокпосту першого оборонного рубежу, де прикордонники несуть службу у взаємодії із військовослужбовцями ЗСУ", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що голова Держприкордонслужби перевірив порядок організації служби та застосуванням прикордонних підрозділів.

"Також генерал-майор Сергій Дейнеко перевірив безпекову складову у межах дорожнього коридору та порядку взаємодії з підрозділами Збройних сил і інших складових ООС", - зазначається у повідомленні.

Окрім того, не оминув увагою голова ДПСУ і питання всебічного забезпечення. Під час спілкування з військовослужбовцями Дейнеко наголосив, що усі прикордонники гарантовано отримують належні види забезпечення.

"Ми маємо належне фінансування та достатньо ресурсів, щоб ефективно виконувати завдання в районі операції Об’єднаних сил. Кожен військовослужбовець буде забезпечений усім необхідним для комфортної служби та побуту", – відмітив Дейнеко.

Нагадаємо, станом на 12:00 поточної доби, бойовики один раз обстріляли позиції ЗСУ поблизу Новолуганського.

Українські Національні Новини

Політика