v-oos-proyshli-minometni-zmagannya

В ООС пройшли мінометні змагання

 • 22616 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. У районі проведення операції Об’єднаних сил завершилися змагання на кращий мінометний розрахунок. Про це УНН повідомили у прес-службі Міноборони. 

"На полігоні завершили змагання на кращий мінометний розрахунок Об’єднаних сил. Змагання проходили не в простих умовах. Наші воїни вели вогонь при сильному пориву вітру, що ускладнювало точність ураження. В цілому увесь особовий склад показав високу навченість та майстерність. Результати навчань відмінні", — зазначив командувач операції Об’єднаних сил Олександр Сирський.

Генерал-лейтенант Олександр Сирський додав, що наші мінометники точно і надійно уразять всі цілі ворога.

"Залучили кращі розрахунки, які зайняли перше та друге місце в оперативно-тактичних угрупуваннях "Північ" та "Схід". Змагання провели у двох номінаціях: спортивна та спеціальна, яка закінчилася безпосередньо виконанням бойової стрільби зі 120мм міномет "Молот» та 82 мм "Васельок". За підсумками змагань відмітили розрахунок 120 міномету 30-ту окрему механізовану бригаду імені князя Костянтина Строзького!", — зауважив полковник БогданСтаніславович.

"Наша задача — уразити ціль. З чим наш розрахунок справився. Ми вважаємо себе кращими і на справі це довели", — сказав військовослужбовець з позивним "Гал" 30-ої окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького.

Як повідомляв УНН, у Косово відбулися навчання за участю українських військовослужбовців

Українські Національні Новини

Мультимедіа