v-oos-spodivayutsya-na-pozitivniy-rezultat-rozvedennya-i-provedennya-normandskoyi-zustrichi

В ООС сподіваються на позитивний результат розведення і проведення нормандської зустрічі

 • 10322 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Заступник командувача операції Об’єднаних сил, генерал-майор Богдан Бондар повідомив, що сподівається на позитивний результат розведення сил та засобів в районі Петрівського та Богданівки, що дозволить провести зустріч у нормандському форматі, передає кореспондент УНН.

"Цього разу (внаслідок розведення сил та засобів в районі Петрівського та Богданівки – ред.) буде все ж більш результат позитивний, і це, знов таки, як ми говорим, дозволить і військово-політичному керівництву розблокувати процес нормандського формату", - сказав Бондар.

Він нагадав, що остання зустріч була 19 жовтня 2016 року, з того часу тільки сторони зустрічались лише на рівні політичних радників, а також проходили зустрічі у Мінську.

"Цього недостатньо, тому що ми розуміємо, що безпосереднє рішення приймається в Москві і від них залежить, наскільки ефективно все це буде виконуватись. Тому, ми готові. Ми стоїмо на тому, що повинно пройти повне виведення військ, сил Російської Федерації, незаконних збройних формувань, за межі державних кордонів – російського і українського, і після цього далі, відповідно до тієї дорожньої карти, яка формується, повинні пройти певні процеси, в тому числі які завершуються створенням відповідних державних структур, судів, прокуратур, виборчих позицій, підготовки до того, щоб можна було це провести, і таким чином рухатись вперед", - додав він.

Нагадаємо, сьогодні почалась практична фаза розведення сил і засобів на ділянці в районі Богданівки і Петрівського.

Українські Національні Новини

Політика