v-oos-vidreaguvali-na-informatsiyu-pro-vibukhi-v-ordlo-zsu-dotrimuyutsya-rezhimu-tishi-scho-pidtverdzhuyut-v-obsye

В ООС відреагували на інформацію про "вибухи" в ОРДЛО: ЗСУ дотримуються "режиму тиші", що підтверджують в ОБСЄ

 • 23763 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. Збройні Сили України дотримуються режиму припинення вогню, спостерігачі ОБСЄ підтвердили, що жодних обстрілів зі сторони ЗСУ не фіксували. Про це повідомили в пресентрі ООС після появи інформації про нібито вибухи неподалік Донецька, пише УНН.

Цитата:

“У зв’язку з тим, що на деяких інформаційних ресурсах з’явилася інформація про вибухи на непідконтрольній Україні території, повідомляємо, що Збройні Сили України дотримуються режиму припинення вогню, не планували і не здійснювали жодних обстрілів, у тому числі у напрямку Донецька. Спостерігачі ОБСЄ також підтверджують, що жодних обстрілів зі сторони Збройних Сил України не фіксували”, — йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що артилерійські підрозділи зі складу Об’єднаних сил знаходяться в районах відведення.

Контекст

У соціальних мережах повідомлялося, що нібито над Донецьком пролунав дуже гучний вибух, який нібито було чути у різних районах міста.

Головнокомандувач ЗС України генерал-лейтенант Валерій Залужний повідомив, що Збройні сили України дотримуються режиму припинення вогню, не планували і не здійснювали жодних обстрілів, у тому числі у напрямку Донецька.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    ЗCУ дотримуються режиму припинення вогню - Залужний

     • 20184 переглядiв

    Блінкен і Лавров провели телефонну розмову щодо України

     • 32943 переглядiв