v-op-vidreahuvaly-na-ataku-rf-na-odesu-putin-u-den-vyboriv-rf-posylaie-svitovi-chitkyi-syhnal

В ОП відреагували на атаку рф на Одесу: путін у день "виборів" рф посилає світові чіткий сигнал

 • 103134 переглядiв

росіяни завдали ракетного удару по Одесі, в результаті якого загинуло 14 людей, у день фейкових "президентських виборів". Це чіткий сигнал про те, що росія продовжуватиме вести руйнівні війни, пов'язані з масовими вбивствами громадян інших країн, вважає Подоляк.

Сьогоднішня російська атака на Одесу в день так званих "виборів" президента рф показує, що росія обов'язково вестиме руйнівні війни, які передбачатимуть масове вбивство громадян інших країн. На цьому наголосив  радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, передає УНН.

Атакувавши сьогодні балістичними ракетами мирних жителів в Одесі та навмисно вбивши десятки мирних жителів у центрі міста, путін у день початку "процедури свого диктаторського перепризначення" посилає світові дуже чіткий сигнал

- написав Подоляк у соцмережі X.

За його словами, по-перше, росія обов'язково вестиме руйнівні війни. Тому що це єдина мета її існування. І взагалі, це єдина можливість зберегти росію як державу, вказав Подоляк. 

По-друге, за його словами, путінські війни завжди передбачатимуть масове вбивство громадян інших країн. 

"Свідома геноцидна складова - необхідна умова для підтримання кровожерливості російського світу на найвищому рівні... ", - заявив Подоляк. 

По-третє, "домовитися", "заморозити", "припинити вогонь" можна тільки на "путінських умовах". А умови ці прості - "росія буде бешкетувати де і коли захоче, візьме під контроль будь-яку територію, яку захоче, буде різати і/або розбирати на частини місцевих жителів…", - додав Подоляк. 

Доповнення

15 березня російські війська здійснили удар по Одесі ракетами "Іскандер-М" з тимчасово окупованого Криму. Атака забрала життя 14 людей, ще 46 отримали поранення.