v-opu-obgovorili-z-predstavnikami-obsye-borotbu-z-organizovanoyu-zlochinnistyu-ta-reformuvannya-pravookhoronnoyi-sistemi

В ОПУ обговорили з представниками ОБСЄ боротьбу з організованою злочинністю та реформування правоохоронної системи

 • 12226 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. Заступник керівника Офісу Президента України Олег Татаров обговорив з представниками ОБСЄ боротьбу з організованою злочинністю та реформування правоохоронної системи. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ОПУ.

Так, заступник керівника Офісу Президента України Олег Татаров провів зустріч з координатором проектів ОБСЄ в Україні послом Генріком Вілладсеном, національним радником з юридичних питань Олександром Водянніковим та менеджером програм з питань правової реформи Віталієм Гацелюком.

"Під час зустрічі сторони обговорили ефективність роботи українських правоохоронних органів і законодавче забезпечення правоохоронного процесу", - йдеться в повідомленні.

Як наголосив Татаров, українська влада та європейські колеги мають одну мету – забезпечення ефективної роботи сектору безпеки. Це стосується боротьби з корупцією, а також транснаціональної організованої злочинності.

"Вже не перший рік координатор проектів ОБСЄ в Україні надає суттєву підтримку реформуванню правоохоронної системи, реалізує проекти співпраці з представниками відповідних інституцій, включно з допомогою в розробці нормативної бази та організації різних заходів – круглих столів, семінарів, курсів тощо", – сказав заступник керівника Офісу Глави держави.

Також за підсумками зустрічі учасники домовилися продовжити активну співпрацю до кінця 2020-го та протягом 2021 року.

Нагадаємо, Зеленський обговорив з делегацією Конгресу США реформування сектору безпеки.

Українські Національні Новини

Політика