v-ordlo-aktivizuvali-agitatsiyu-za-vstup-do-lav-boyovikiv-rozvidka

В ОРДЛО активізували агітацію за вступ до лав бойовиків - розвідка

 • 7984 переглядiв

КИЇВ. 9 липня. УНН. За повідомленням Головного управління розвідки Міноборони України, російські окупаційні адміністрації на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях активізували агітацію проходження військової служби у з’єднаннях і частинах 1 та 2 АК ЗС РФ. Про це УНН повідомили у прес-службі Міноборони. 

"При цьому, основні зусилля пропаганди зосереджено на формуванні у суспільстві переконання, що для місцевого чоловічого населення військова служба ще довго залишатиметься престижним і надійним способом фінансового забезпечення. Разом з тим, більшість осіб, зваблених нав’язливою рекламою, відмовляється підписувати контракти на проходження військової служби без гарантій не направлення до підрозділів, які беруть участь у бойових діях", - повідомили в Міноборони. 

За даними розвідки, водночас в окремих з’єднаннях і частинах противника, незважаючи на агітацію щодо підвищення грошового забезпечення, зростає кількість військовослужбовців, які не бажають продовжувати контрактну службу і подають рапорти на звільнення. З метою їх утримання та недопущення самовільного залишення бойових позицій, російське командування заохочує підлеглих командирів застосовувати практику заборони особовому складу відпусток та вилучення особистих документів.

Як повідомляв УНН, за данними розвідки російські окупаційні війська посилили підготовку артилерійських і танкових підрозділів на Донбасі. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП