v-ordlo-posilyuyutsya-proukrayinski-nastroyi-rozvidka

В ОРДЛО посилюються проукраїнські настрої - розвідка

 • 13516 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей посилюються проукраїнські настрої серед місцевого населення, що суттєво впливає на морально-психологічний стан особового складу російсько-окупаційних військ. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Міноборони. 

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей посилюються проукраїнські настрої серед місцевого населення, що суттєво впливає на морально-психологічний стан особового складу російсько-окупаційних військ. Серед військовослужбовців передових підрозділів з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ зростає небажання брати участь у бойових діях", - сказано у повідомлені. 

У прес-службі підкреслили, що тільки за останні два тижні з позиції одного з передових підрозділів 1 АК дезертирувало дев’ять військовослужбовців, решта планують переводитися до тилових підрозділів або взагалі звільнятися зі служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики на Донбасі комплектують свої підрозділи військовими ЗС РФ і "казачками" - розвідка

Раніше українська розвідка повідомляла, що в ОРДЛО сформовано спеціальні агітаційні групи. Основним завданням зазначених груп, крім ведення проросійської пропаганди та переконання населення голосувати за обрання "правильних" кандидатів, є збір інформації про місцевих лідерів громадської думки і активістів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП