v-ordlo-proveli-rotatsiyu-kadrovogo-osobovogo-skladu-boyovikiv-rozvidka

В ОРДЛО провели ротацію кадрового особового складу бойовиків – розвідка

 • 10080 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. За інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях провели чергову ротацію кадрового особового складу у з’єднаннях і частинах російсько-окупаційних військ. Про це повідомив представник прес-центру Міністерства оборони України полковник Максим Праута під час брифінгу, передає УНН.

"Командування ЗС РФ провело чергову ротацію кадрового особового складу у з’єднаннях і частинах російсько-окупаційних військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях. Водночас за результатами роботи комплексних комісій певну частину командного складу було усунуто з посад та повернено на територію РФ", - сказав Праута.

Також, за даними розвідки, для окремих російських кадрових офіцерів участь у збройній агресії проти України стала "трампліном" для подальшого кар’єрного зростання.

"Зокрема, у липні цього року на посаду командувача 49 армії (Ставрополь) Південного військового округу ЗС РФ призначений генерал-майор Зусько, який у 2014 році командував 1 АК (Донецьк) російсько-окупаційних військ", - зазначив Праута.

Нагадаємо, за даними розвідки, в ОРДЛО окупанти хотіли примусити цивільне населення рити окопи на передовій.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП