v-ordlo-retelnishe-gotuyut-taktichni-ugrupovannya-na-rotatsiyu-rozvidka

В ОРДЛО ретельніше готують тактичні угруповання на ротацію - розвідка

 • 7372 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Російське окупаційне командування зосереджує зусилля на підвищенні рівня підготовки тактичних угруповань бойовиків, які готуються до ротації на лінії зіткнення. Про це з посиланням на дані військової розвідки повідомив представник прес-центру Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, передає УНН.

"За інформацією ГУР МОУ, російське окупаційне командування зосереджує зусилля на підвищенні рівня підготовки тактичних угруповань, які готуються до ротації на лінії зіткнення. При цьому, перевага у підготовці артилерійських (мінометних), танкових і розвідувальних підрозділів надається посиленню їх можливостей в умовах активізації наступальних бойових дій 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів", - вказав він.

Крім того, з його слів, командуванням російських окупаційних військ особлива увага приділяється підвищенню рівня взаємодії та координованості дій.

"Про це свідчить вже досягнутий високий рівень синхронності проведення заходів оперативної підготовки органів управління (штабних навчань, тренувань) та бойової підготовки (збори, практичні стрільби артилерійських підрозділів, тренування підрозділів зв’язку та протиповітряної оборони) у з’єднаннях і частинах 1 та 2 АК", - додав речник МОУ.

Раніше УНН повідомляв, що на Донбасі з початку доби до 12 години 18 січня не фіксували ворожих обстрілів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП