v-ordlo-rozislali-povistki-na-viyskovi-zbori-rozvidka

В ОРДЛО розіслали повістки на військові збори – розвідка

 • 12169 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. На окупованих територіях на Донбасі розпочались військові навчання з залученням робітників підприємств. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України полковник Максим Праута із посиланням на дані Головного управління розвідки Міноборони, передає УНН.

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, на фоні процесів розведення військ російська окупаційна влада на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях оголосила про проведення спільних навчань із залученням як окупаційних адміністрацій, так і підрозділів російсько-окупаційних військ та інших незаконних збройних формувань", - розповів Праута.

Так, у рамках навчань здійснюється розгортання польових пунктів управління окупаційних військ та виведення на полігони підрозділів з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ для відпрацювання практичних дій на місцевості.

"Водночас військовими комісаріатами окупаційних адміністрацій на адресу підприємств розіслано повістки про призов робітників на військові збори", - додав речник.

Він також зазначив, що контроль за підготовкою та проведенням навчань здійснюється представниками штабу Південного військового округу (Ростов-на-Дону) ЗС РФ.

Нагадаємо, бойовики агітують жителів окупованих територій до вступу в окупаційні війська.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП