v-ordlo-virishili-obmezhiti-postavki-novoyi-viyskovoyi-tekhniki-z-rosiyi-rozvidka

В ОРДЛО вирішили обмежити поставки нової військової техніки з Росії – розвідка

 • 15927 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. За повідомленням Головного управління розвідки Міноборони України, окупанти вирішили тимчасово обмежити поставки нової військової техніки з Росії. Про це повідомив представник прес-центру Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк під час виступу щодо обстановки в районі проведення ООС, передає УНН.

Так, за даними ГУ розвідки Міноборони, командування російських окупаційних військ намагається в авральному порядку розв'язати проблему неукомплектованості з’єднань і частин 1 та 2 армійських корпусів збройних сил РФ навідниками-операторами та механіками-водіями бойових машин.

Водночас, за результатами перевірки комісіями ЗС РФ стану справ у підрозділах окупаційних військ визнано незадовільною організовану у навчальних центрах прискорену підготовку військовослужбовців за зазначеними спеціальностями, що призвело до виведення з ладу значної кількості військової техніки внаслідок грубих порушень правил її експлуатації непідготовленим особовим складом.

"Як інформує Головне управління розвідки Міноборони України, у зв’язку з цим, прийнято рішення тимчасово обмежити поставки нової техніки з Росії та посилено вимоги до командування російських окупаційних військ щодо ремонту озброєння і військової техніки на виробничих потужностях підприємств тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях", - зазначив Гуцуляк.

Нагадаємо, за даними української розвідки, з червня РФ відправила на Донбас понад 600 тонн боєприпасів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП