v-ordlo-zirvano-plan-primusovoyi-mobilizatsiyi-rozvidka

В ОРДЛО зірвано план примусової мобілізації – розвідка

 • 146131 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. План з мобілізації 26 тис. "резервістів" з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей до сухопутних військ рф фактично зірвано. Про це повідомляє УНН із посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Деталі

Як зазначили, чоловіки призивного віку (18-65 років) всіляко уникають призову, не бажаючи ставати "гарматним м’ясом" в армії окупанта. За попередніми планами, завдяки мобілізованих мали укомплектувати 17 стрілецьких полків у складі загальновійськових армій південного та західного во рф. Це завдання не виконане.

З особовим складом, який все-таки вдалося залучити, не проводять інструктажі. Окрім того, їх забезпечують непридатною для використання амуніцією та зброєю.

Представники армії рф, які проводять рекрутинг, обіцяють залучувати "новобранців" до завдань забезпечення контролю над окупованими територіями, охорони доріг та військових об’єктів, покращення оборонних позицій.

Мобілізованими з ОРДЛО поповнюють втрати підрозділів, які беруть безпосередню участь у бойових діях проти України. Також саме їх, як найменш цінний "ресурс", використовують для проведення "розвідки боєм", щоб виявити позиції українських захисників.

Нагадаємо

Мобілізованих військовослужбовців російської федерації забезпечують списаними та непридатними бронежилетами.

Українські Національні Новини

Суспільство