v-politsiyi-rozpovili-skilki-za-shist-rokiv-identifikuvali-zagiblikh-na-donechchini-viyskovikh

В поліції розповіли, скільки за шість років ідентифікували загиблих на Донеччині військових

 • 13646 переглядiв

КИЇВ. 3 серпня. УНН. У Донецькій області у період з 2014 по 2020 року ідентифікували понад 40 загиблих невпізнаних військовослужбовців. Про це у відповідь на інформаційний запит УНН повідомили у відділі комунікацій ГУНП в Донецькій області.

«Проведеною перевіркою встановлено, що протягом 2014-2020 років, слідчими підрозділами ГУНП в Донецькій області зареєстровано кримінальні провадження за фактами безвісного зникнення 157 військовослужбовців; зареєстровано повідомлень про загибель 1154 військовослужбовців. З числа розпочатих кримінальних проваджень за фактами виявлення непізнаних трупів, протягом зазначеного періоду, ідентифіковано 43 особи військовослужбовців», - йдеться у відповіді на запит.

Нагадаємо, результати ДНК-експертизи показали, що загиблим на Донбасі військовим медиком виявився громадянин Естонії, сержант Микола Ілін.

Нагадаємо, 13 липня незаконні збройні формування на Донбасі обстріляли групу українських військових, які проводили евакуацію тіла бійця ЗСУ в районі н. п. Зайцеве. Унаслідок ворожого вогню військовий медик загинув, один військовослужбовець отримав поранення, ще один — бойове травмування.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    АЕС за добу виробили 50% всієї електроенергії у країні

     • 6162 переглядiв

    Лише протягом неділі в столиці сталося 12 ДТП з постраждалими

     • 14572 переглядiв

    У ЗСУ за добу зафіксували один випадок COVID-19

     • 9069 переглядiв

    Суркіс заявив про готовність продати "Динамо"

     • 52114 переглядiв