v-putin-naperedodni-novogo-roku-nagadav-a-merkel-pro-zatrebuvanist-rosiysko-nimetskoyi-vzayemodiyi

В.Путін напередодні Нового року нагадав А.Меркель про затребуваність російсько-німецької взаємодії

 • 9064 переглядiв

КИЇВ. 30 грудня. УНН. Президент Росії Володимир Путін у привітанні з Різдвом і Новим роком канцлеру Німеччини Ангелі Меркель висловив сподівання на збереження і примноження позитивного потенціалу співробітництва. Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-службу Кремля.

"Путін привітав з Різдвом і Новим роком федерального канцлера Федеративної Республіки Німеччина А.Меркель ... Президент Росії висловив надію на збереження і примноження спільними зусиллями накопиченого за десятиліття позитивного потенціалу двостороннього співробітництва в різних сферах в інтересах народів двох країн і всього європейського континенту", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що російський президент у своєму посланні наголосив, що "рік, що минає підтвердив затребуваність російсько-німецької взаємодії для вирішення актуальних регіональних і міжнародних проблем, а також для протистояння загрозам і викликам глобальної безпеки".

Нагадаємо, Президент Російської Федерації офіційно привітав з наступаючим Новим роком та Різдвом глав держав та урядів світу, однак не привітав Президента України Петра Порошенка.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Директор ОПЗ звільнився після 12 років роботи

     • 10332 переглядiв

    Підпільний горілчаний цех виявили на Запоріжжі

     • 6322 переглядiв

    В.Путін не привітав з Новим роком П.Порошенка

     • 8996 переглядiв

    Помер творець “кіндер-сюрпризу”

     • 10574 переглядiв