v-putin-pro-zvinuvachennya-na-adresu-rf-tse-antisemitizm-nagaduye

В.Путін про звинувачення на адресу РФ: це антисемітизм нагадує

 • 10976 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Президент Російської Федерації В.Путін вважає, що Дональд Трамп провів ефективну виборчу кампанію, а його суперники не хочуть визнавати поразки і шукають у Росії причин власної поразки, порівнявши це з антисемітизмом, передає УНН з посиланням на ВВС Україна.

Як зазначає видання, В.Путін виступаючи на Петербурзькому економічному форумі відповів на запитання ведучої сесії, американської журналістки Меган Келлі з телекомпанії NBC, яка сказала, що причетність Росії до втручання у виборчу кампанію підтвердили сім спецслужб США.

В.Путін у свою чергу пояснив, що ці докази не мають ніяких підстав, а лише припущення, і більше нічого, назвавши звинувачення на адресу президента Д.Трампа в контактах з російською владою спробою вирішити внутрішньополітичні питання за допомогою зовнішньополітичних інструментів.

"Це мені взагалі антисемітизм нагадує - у всьому євреї винні. Розумієте, сам дурень, нічого зробити не може - євреї винні. Але ми знаємо, до чого призводять такі настрої - нічим хорошим вони не закінчуються", - підсумував В.Путін.

Далі зазначається, що відповідаючи на останнє запитання на цю тему, чи могли все-таки бути якісь залаштункові домовленості у Росії з командою Трампа про скасування санкцій, В.Путін запропонував "таблетку", яка позбавила б від таких підозр.

"Ні, таких домовленостей не було", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-директор ФБР дасть свідчення про можливе втручання РФ у вибори США 8 червня

Конгрес США і ФБР зараз ведуть розслідування повідомлень про імовірні спроби Росії вплинути на результат президентських виборів у США в 2016 році з метою перешкодити Клінтон стати главою держави.

Українські Національні Новини

Новини Світу