v-rabinovich-proviv-zustrich-z-liderom-prezidentskikh-reytingiv-u-frantsiyi-le-pen

В.Рабінович провів зустріч з лідером президентських рейтингів у Франції Ле Пен

 • 9079 переглядiв

КИЇВ. 8 грудня. УНН. Сьогодні лідери партії "За життя" Вадим Рабінович та Євген Мураєв провели офіційну зустріч з кандидатом в президенти Франції, лідером партії "Національний фронт" Марін Ле Пен і французькими парламентаріями. Про це повідомляється в ефірі телеканалу NewsOne і на офіційній сторінці Facebook Вадима Рабиновича, передає УНН.

Під час зустрічі обговорювалися питання встановлення миру на сході України і проведення парламентських слухань у Брюсселі щодо корупції в Україні.

"З Марін Ле Пен сьогодні обговорили реальну можливість розкрити мільярдні корупційні перекази з України на Захід ... Готуємо слухання в Брюсселі ... Тоді й подивимося, як наші злодії будуть їздити по Європі", - написав на своїй сторінці Вадим Рабінович.

За словами політиків, під зустрічі обговорили проведення парламентських слухань у Європейському парламенті "з питання корупції в Україні, з питань всіх чиновників, які за останні роки озолотилися, обзавелися тут (в Європі - ред.) активами, обзавелися тут нерухомістю".

Нагадаємо, ЗМІ неодноразово називали Ле Пен "французьким Трампом", а Рабіновича "українським Трампом", лідер французької партії "Національний фронт" за результатами соціологічних досліджень в жовтні отримала підтримку 30% виборців, а лідер партії "За життя" згідно з дослідженнями КМІС за листопад 2016 року одержав підтримку 11,7% виборців України, посівши третє місце в президентських перегонах.

Українські Національні Новини

Політика