v-rabinovich-vbachaye-u-polititsi-parlamentu-diyi-zi-skorochennya-naselennya-ukrayini

В.Рабінович вбачає у політиці парламенту дії щодо скорочення населення України

 • 8895 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Політики, які вже 25 років перебувають при владі, мають бути люстровані. Про це заявив народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер політсили "За життя" Вадим Рабінович у прямому ефірі телеканалу "112 Україна".

"Подивіться на тих, хто 25 років був при владі, двічі-тричі був міністром, прем'єром, ще більше - депутатом. Вони всі окремо - ну майже ангели. Всі вони окремо не крали, а країна розграбована до нитки, люди доведені до бідності, ми скотилися до рівня африканських країн. Відпочити не хочете, хлопці? Ми ж не приречені тільки на нескінченну круговерть: Юля - Петя, Петя - Юля. Я вже два роки в політиці говорю одне і те ж: досить довіряти країну всім, хто 25 років її грабує. Люстрація потрібна така: хто був при владі - пора на відпочинок", - заявив народний депутат.

Також В.Рабінович різко розкритикував діяльність парламенту за відсутність прав у опозиції.

"Мало того, що опозицію позбавили голосу, так депутат Юрій Береза ​​ще погрожує, якщо народ "неправильно проголосує", влаштувати "ніч довгих ножів", просто напрсто вирізати опозицію. Це що таке: демократія? Європа?", - обурюється парламентарій.

Також політик різко висловився проти намірів в парламенті голосувати за пенсійну реформу, реформу охорони здоров'я і питання скасування мораторію на торгівлю сільськогосподарською землею.

"За всім цим я вбачаю цілеспрямовані дії по скороченню українського населення, по знищенню людей похилого віку. Супрун (виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун - ред.) говорить: нам треба два роки, щоб імплементувати реформу, а люди два роки просто не виживуть. Вони і перепис населення тому не проводять, хоча давно вже повинні були. Нас в країні вже залишилося 25 мільйонів, а не 42. Дуже прошу виборців: дивіться за тим, хто голосує за це варварство, - і робіть висновки на виборах", - резюмував В.Рабінович.

Українські Національні Новини

Політика