v-rabinovich-vlada-znischuye-maliy-i-seredniy-biznes-schob-zrobiti-bilsh-pokirnim-naselennya

В.Рабінович: Влада знищує малий і середній бізнес, щоб зробити більш покірним населення

 • 11671 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Про це заявив у передачі "Хто кому Рабинович" на каналі "112 Україна" народний депутат і лідер партії "За життя" Вадим Рабинович, передає УНН.

За словами депутата, в українському малому і середньому бізнесі масово закриваються підприємства, а підприємці емігрують за кордон, вважаючи, що там вести бізнес простіше і безпечніше. В.Рабинович переконаний, головні причини закриття приватних підприємств — це високе податкове навантаження і конкуренція.

“Про те, що сьогоднішня влада вирішила знищити дрібний і середній бізнес, я говорив неодноразово. Я весь час намагаюся зрозуміти: для чого? Адже вона не може не розуміти, що це сфера, яка найбільше насичує бюджет. Навіть великий капітал не дає стільки грошей", — говорить В.Рабинович.

Політик вважає: підприємців спеціально женуть з країни з метою залишити тільки тих, кого простіше контролювати. “От мені здається, що середній і малий бізнес — це сильні, самодостатні люди. І ось їх починають випирати за кордон. Владі потрібно слухняне, збідніле стадо, яке буде просто кивати головою і радіти тому, що у них забирають ліки або роздають хліб по святах. Ось і вся проблема. Робіть висновки", — вважає парламентарій.

Ще однією важливою проблемою народний депутат називає "витік мізків", переїзд сотень тисяч українських студентів на навчання в Польщу, Чехію та інші європейські країни.

Українські Національні Новини

Політика