v-radi-rozroblyayut-zakonoproekt-pro-kriminalnu-vidpovidalnist-za-pidtrimku-okupatsiyi-krimu

В Раді розробляють законопроект про кримінальну відповідальність за підтримку окупації Криму

 • 18502 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. У Верховній Раді України розробляють законопроект про невизнання окупації, який передбачає кримінальну відповідальність для людей, які підтримують окупацію Криму. Про це заявила в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" нардеп від фракції "Слуга народу", голова української делегації в ПАРЄ Єлизавета Ясько, передає УНН.

"Хочу сказати про ініціативу, яку я зараз в парламенті розробляю, це закон про невизнання окупації. Ми маємо яку ситуацію, дуже часто російські наративи розколюють наше суспільство. Ми маємо п’яту колону, багато хто їде в Москву, підтримує публічно окупацію Криму. Мені здається в Україні має бути кримінальна відповідальність для таких публічних осіб, які знаходяться, до речі, навіть в нашому парламенті", - сказала Ясько.

Нагадаємо, у День кримськотатарського прапору свої привітання висловили українські посли у найрізноманітніших куточках світу.

Як повідомляв УНН раніше, напередодні дня кримськотатарського прапору генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш нагадав, що Крим це Україна.

Українські Національні Новини

Політика