v-radi-v-ponedilok-zaslukhayut-bakanova-schodo-istoriyi-pro-zamovne-vbivstvo-v-sbu

В Раді в понеділок заслухають Баканова щодо історії про замовне вбивство в СБУ

 • 22656 переглядiв

КИЇВ. 29 січня. УНН. Два комітету Ради планують заслухати голову Служби безпеки України Івана Баканова у понеділок щодо попередження замовного вбивства всередині структури. Про це повідомила заступник голови Комітету, голова підкомітету запровадження цінностей і стандартів НАТО, міжнародного військового співробітництва та миротворчості Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, член депутатської фракції політичної партії “Слуга Народу” Мар’яна Безугла в ефірі програми "Народ проти" з Наталією Влащенко, передає кореспондент УНН.

Цитата:

“В рамках здійснення парламентського нагляду і контролю, зокрема, два комітети планують заслухати голову Служби безпеки України з цього питання у понеділок”, - сказала Безугла.

Що було раніше

Так, колишньому першому заступнику голови Служби безпеки Дмитру Нескоромному оголошено про підозру у вчиненні злочину — організації готування вбивства начальника Головного Управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова.

23 січня Служба безпеки України попередила замовне вбивство свого співробітника і затримала одного з його організаторів, який є чинним працівником Служби.

Тоді у СБУ повідомили, що мала місце змова кількох осіб. Ними був розроблений план вчинення злочину. Організатор підшукав виконавця і запропонував за вбивство 50 тис. доларів.
Затримання було проведено рівно у той момент, коли було достатнього доказів планування злочину.

Українські Національні Новини

Політика