v-rezultati-obstrilu-poraneno-pirotekhnika-dsns

В результаті обстрілу поранено піротехніка ДСНС

 • 14585 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. Група піротехників ДСНС, які здійснювалися роботи з обстеження та очищення ділянок місцевості від вибухонебезпечних предметів, потрапила під ворожий стрілковий обстріл, в результаті якого один із співробітників ДСНС отримав поранення. Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Донецькій області, передає УНН.

"22 січня особовим складом групи піротехнічних робіт частини піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування аварійно – рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Донецькій області здійснювалися роботи з обстеження та очищення ділянок місцевості від вибухонебезпечних предметів під час проведення ремонтно-відновлювальних робіт на ГРС Мар’їнка – Красногорівка. Приблизно о 14:00 група піротехнічних робіт ДСНС потрапила під ворожий стрілковий обстріл, в результаті якого один із співробітників ДСНС отримав наскрізне поранення в області правого стегна", - йдеться у повідомленні.

Негайно були розпочаті заходи щодо евакуації особового складу з "сірої зони".

Рятувальники додали, о 14:55 поранений піротехнік був переданий працівникам швидкої медичної допомоги. Наразі чоловік 1989 р.н. госпіталізований до МЛ м. Курахове.

Нагадаємо, унаслідок збройного конфлікту на Сході України з квітня 2014 року до кінця 2018 року загинули від 12,8 до 13 тисяч осіб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП