v-rezultati-vibukhu-v-melitopoli-postrazhdalo-2-lyudey-mer-mista-rozpoviv-podrobitsi

Внаслідок вибуху в Мелітополі постраждало двоє людей: мер міста розповів подробиці

 • 74064 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. У захопленому російськими окупантами Мелітополі Запорізької області внаслідок вибуху, який стався 30 травня зранку, постраждало двоє людей. Про це під час телемарафону повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, пише УНН.

Цитата

"Поранені знаходяться в лікарні міста Мелітополь. Я вдячний нашим героїчним лікарям за те, що вони продовжують нести свою службу та допомагають жителям Мелітополя", - розповів він.

Деталі

За його інформацією, вибух стався поряд із будівлею, яка належить так званому самопроголошеному голові обласної військової адміністрації та самопроголошеному губернатору, призначеному окупантами.

Федоров вважає, що в такий спосіб російські окупанти проводять "зачистку" та залякування колаборантів. Подібна ситуація відбулася в 2014 році в Криму.

"Ті, хто активно агітував за російську владу за короткий проміжок часу були "зачищені", безпосередньо, рашистами", -  наголосив мер Мелітополя. 

Нагадаємо 

30 травня відбувся вибух у центральній частині міста Мелітополь. 

Минулого тижня рашисти розпочали підготовку до видачі паспортів в Мелітополі Запорізької області. План досі не реалізували, тому що працівники ЦНАПу відмовилися співпрацювати з окупаційною владою.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП