v-rf-vigadili-noviy-metod-yak-obmanom-vidpravlyati-cholovikiv-voyuvati-proti-ukrayini-sbu

У рф вигадали новий метод, як обманом відправити чоловіків воювати проти України – СБУ

 • 160671 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. рф реалізувала нову схему відправлення військових на передову в Україну: наймають чоловіків на "гуманітарну" роботу та привозять у так звані "л/днр". Про це повідомляє СБУ, пише УНН.

Деталі

Як зазначили, рекрутингові компанії росії зараз шукають "добровольців" для армії. Вони пропонують непогану заробітну плату на "відновлення" окупованих територій на сході України, а саме - розбирати завали чи вантажити гуманітарну допомогу.

Полонений загарбник-контрактник, який є уродженцем удмуртії, розповів слідчім СБУ, що приїхав, нібито, у якості "різноробочого".

За його словами, вибір у таких контрактників невеликий: послужити "гарматним м’ясом" у складі незаконних збройних формувань "лнр/днр" або бути розстріляними за відмову.

На розчистці території школи він працював лише перший тиждень. А потім разом із іншими 32 "колегами" його відправили в Золоте (Луганська область) у підпорядкування так званої "лнр".

Цитата

"С этих 32 человек: 7 попало в плен, 6 ушло обратно, остальные 200-ые. Я сам получил ранение", - розповів полонений. 

Наразі з ним працюють слідчі та контррозвідники СБУ.

Нагадаємо 

Російські окупанти так бояться Збройних сил України, що лише 1 із 10 готовий до прямого зіткнення з українськими воїнами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП