v-richtsi-znaydeno-somiy-trup-pislya-avariyi-avtobusa-v-ispaniyi

В річці знайдено сьомий труп після аварії автобуса в Іспанії

 • 361401 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. У понеділок рятувальники виявили тіло жінки на північному заході іспанського регіону Галісія, внаслідок чого кількість загиблих в результаті падіння автобуса в річку напередодні Різдва збільшилася до семи. Про це інформує AFP, передає УНН.

Аварія сталася в суботу, коли автобус перетинав міст через річку Лерес біля села Педре приблизно за 50 км на південь від Сантьяго-де-Компостела. Регіональна газета La Voz de Galicia повідомила, що автобус звалився з висоти майже 30 метрів у річку.

Рятувальники виявили двох тих, хто вижив - водія та жінку-пасажира - і виявили шість тіл під час пошуків, які тривали до Різдва, а ввечері були завершені рятувальні роботи.

Деталі

В понеділок вранці поліція відновила пошуки після того, як пасажирка, що вижила, заявила, що її подруга, з якою вона подорожувала, відсутня в списку жертв, повідомив представник цивільної поліції Guardia.

"Сьогодні ми відновили пошуки, і гелікоптер виявив її тіло в річці", - сказав він AFP, зазначивши, що робляться зусилля щодо вилучення її тіла.

"Теоретично, зниклих безвісти більше не повинно бути".

Слідчі з'ясовують причини аварії.

"Тієї ночі погодні умови були дуже поганими", - сказав лідер Галісії Альфонсо Руеда після відвідин місця аварії.

Газета Voz de Galicia повідомила, що серед тих, хто перебував в салоні, були люди, які відвідали своїх близьких у в'язниці.

Guardia заявила, що водій автобуса, що вижив, здав негативний результат на алкоголь і наркотики. Як повідомляють місцеві ЗМІ, у понеділок його виписали з лікарні.

Українські Національні Новини

Новини Світу