v-rnbo-zibrali-dobirku-feykiv-yaki-rozpovsyudzhuye-rosiyska-propaganda

В РНБО зібрали добірку фейків, які розповсюджує російська пропаганда

 • 92030 переглядiв

КИЇВ. 30 березня. УНН. Працівники ЦПД при РНБО України зібрали добірку фейків, маніпуляцій та дезінформаційних "вкидів", що ворог продукував протягом 29 березня. Про це повідомляє УНН з посиланням на ЦПД при РНБО.

Деталі 

Окупаційні війська поновили тактику обстрілів захоплених населених пунктів для дискредитації ЗСУ в очах місцевого населення. Важливо: перед обстрілами окупанти озвучують місцевому населенню інформацію про планування наступу силами ЗС України. Застерігаємо: це – маніпуляція!

Міноборони рф повідомило, що політичне та військове керівництво України "наказує нацбатам знімати постановочні відео про нібито скоєні військовими росії вбивства мирних громадян та мародерство". Застерігаємо: це – маніпуляція!

Пропагандисти рф продовжують просувати тези "ні русофобії, росіяни не мають відповідати за путіна, росіяни не мають страждати від санкцій". Зазначене було озвучено в ефірі італійського телеканалу "RAI" Мариною Овсянниковою, яка раніше виходила на телебаченні рф з антивоєнним плакатом. Застерігаємо: це – маніпуляція!

Нагадаємо 

Центр протидії дезінформації спростував нові фейки російського міністерства оборони.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП