v-rosiyi-masovo-zvilnyayut-vische-komanduvannya-britanska-rozvidka

У зс рф масово звільняють командирів – британська розвідка

 • 221275 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. У збройних силах рф масово звільняють вище командування через невдачі на полі бою в Україні. Про це повідомило міноборони Великої Британії, інформує УНН.

Цитата

"Останніми тижнями в росії звільнилили вищих командирів, які, як вважають, погано виступили на початкових етапах вторгнення в Україну. (...) Культура приховування та цапів відбувайлів, імовірно, поширена у російській військовій системі", — ідеться у повідомленні.

Деталі

За даними британських розвідників, генерал-лейтенанта Сергія Киселя, який командував елітною 1-ю гвардійською танковою армією, усунули від роботи за невзяття Харкова.

Віцеадмірала Ігора Осипова, який командував чорноморським флотом росії, ймовірно, усунули після затоплення крейсера "москва" у квітні.

Начальник генштабу рф валерій герасимов, ймовірно, залишається на посаді, але незрозуміло, чи довіряє йому путін.

Як зазначили, багато посадовців, причетних до вторгнення в Україну,  дедалі більше намагатимуться уникнути особистої відповідальності за оперативні невдачі росії. Імовірно, це створить додаткове навантаження на російську централізовану модель командування та контролю, оскільки офіцери останнім часом стали частіше відкладати основні рішення на своє начальство. 

Нагадаємо

За даними Пентагону, зараз російські війська через український опір та організаційні проблеми атакують меншими підрозділами та зменшують свої амбіції на полі бою.

Українські Національні Новини

Суспільство