v-rosiyi-zagovorili-pro-vvedennya-mirotvortsiv-odkb-v-ukrayinu

В держдумі рф заговорили про введення в Україну "миротворців" ОДКБ

 • 187365 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Голова комітету держдуми росії з оборони андрій картаполов не відкидає введення "миротворчих сил" організації договору про колективну безпеку (ОДКБ) на територію України. Його цитують російські прокремлівські ЗМІ, пише УНН.

Цитата

"Не можна відкидати, що затребуваними будуть миротворці з країн ОДКБ і на звільнених територіях України, "Донецької та Луганської народних республік", тому що ми навряд чи погодимося з тим, що якісь країни НАТО спробують під виглядом миротворців туди залізти, хоча цю тему не один раз і не двічі вже вкидають наші колишні західні партнери", - сказав картаполов у кулуарах засідання ради парламентської асамблеї ОДКБ у Єревані.

Додамо

Раніше головне управління розвідки Міноборони України повідомляло, що країни-учасники організації договору колективної безпеки не хочуть брати участь у війні проти України.

ОДКБ – військово-політична міжнародна організація, до якої входять білорусь, Вірменія, Казахстан, Киргизстан, росія, Таджикистан.

Усі країни-учасники ОДКБ, окрім росії та білорусі, дотримуються нейтралітету у питанні російського вторгнення. Жодна з них не визнала анексію Криму та незалежність "Л/ДНР".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП