v-rozsliduvanni-zlovzhivan-pid-chas-pridbannya-avto-dlya-nabu-pidozri-ne-ogolosheno-dbr

В розслідуванні зловживань під час придбання авто для НАБУ підозри не оголошено – ДБР

 • 7925 переглядiв

КИЇВ. 29 січня. УНН. ДБР зможе найближчим часом доповісти про результати розслідування щодо провадження про можливі зловживання при закупівлі партії автомобілів "Skoda" керівництвом НАБУ. Про це під час брифінгу в Києві заявив Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба, передає кореспондент УНН.

"З керівництвом НАБУ у нас хороші службові стосунки, і нас об’єднує розуміння того, що у нас повністю спільна мета", - сказав він.

Відповідаючи на запитання журналіста про те, якою є доля провадження щодо можливих зловживань при закупівлі партії авто "Skoda" керівництвом НАБУ, Труба відповів, що зазначені факти розслідуються.

"Ці факти у нас розслідуються в загальному порядку, витребовуються матеріали і проводяться допити. За результатами розслідування найближчим часом ми зможемо доповісти про їх результати. Поки підозру нікому не оголошено", - сказав він.

Раніше УНН повідомляв, що у Державному бюро розслідувань перебуває у провадженні 28 кримінальних проваджень за фактами можливих правопорушень працівниками НАБУ

Українські Національні Новини

Кримінал та НП