v-serbiyi-kazhut-scho-yikh-armiya-zhodnim-chinom-ne-zakhodila-na-teritoriyu-kosovo

В Сербії кажуть, що їх армія "жодним чином не заходила на територію Косово"

 • 124578 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. Міністерство оборони Сербії заявляє, що сербська армія "жодним чином не заходила на територію Косово". Про це повідомляє УНН з посиланням на N1.

Цитата

"Через велику кількість дезінформації, яку адміністрація Приштини навмисно пускає в ефір і яка поширюється через фейкові облікові записи в соціальних мережах і на певних веб-сайтах, і в якій стверджується, що нібито були якісь конфлікти між сербською армією та так званою "поліцією Косова", Міністерство оборони повідомляє, що армія "На даний момент Сербія не перетинала адміністративну лінію і жодним чином не заходила на територію Косово і Метохії (прийнята у Сербії назва Косово)", - йдеться в заяві сербського Міноборони.

Доповнення 

Як повідомлялося, на кордоні Сербії та Косова відбуваються збройні сутички. Близько 17.30 за місцевим часом пролунав сигнал повітряної тривоги. ЗМІ пишуть, що чути звуки пострілів у місті Нові-Пазар, на півдні Сербії, неподалік кордону з Косово. Топ-функціонер Сербської прогресивної партії Володимир Джуканович заговорив про "денацифікацію Балкан".

Українські Національні Новини

Новини Світу