v-ssha-na-auktsioni-prodali-bibliyu-z-avtografom-trampa

В США на аукціоні продали Біблію з автографом Трампа

 • 9500 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. На електронному аукціоні eBay продали Біблію, ймовірно підписану Дональдом Трампом. Її власник отримав за книгу з автографом президента США 325 доларів, повідомляє УНН з посиланням на AL.com.

Спершу власник Біблії хотів за неї 525 доларів, та змушений був скинути ціну. За словами продавця - GraphWizard Collectibles - книга була підписана президентом на мітингу в 2016 році.

Біблії - лише одна з категорій товарів з автографом Трампа, які продають на інтернет-аукціонах. На eBay за 25 тис. доларів виставляли книгу, яку американський капіталіст підписав для своєї матері.

Також на аукціоні можна було побачити інавгураційну програму Трампа з автографом обраного президента Дональда Трампа і віце-президента Майка Пенса - за неї просили 9,999 тис. доларів.

Як повідомляв УНН, Президент України Петро Порошенко записав рядки у рукописну Біблію, до створення якої приєдналися тисячі українців. 

Нагадаємо, Біблія очолила список найбільш популярних книг. Одразу за нею йде цитатник Мао Цзедуна та серія книг про пригоди Гаррі Поттера. 

Українські Національні Новини

Новини Світу