v-ssha-skhvalili-vaktsinu-johnson-johnson

В США схвалили вакцину Johnson & Johnson

 • 17057 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Адміністрація США з питань харчових продуктів і медикаментів видала дозвіл на екстрене використання (EUA) третьої вакцину проти COVID-19 Johnson & Johnson. Про це пише УНН з посиланням на сайт регулятора.

Деталі

EUA дозволяє розповсюджувати вакцину проти COVID-19 Johnson & Johnson в США для використання особами віком від 18 років.

FDA встановила, що вакцина Johnson & Johnson відповідає встановленим законодавством критеріям видачі дозволу і може бути ефективною у запобіганні COVID-19.

На відміну від двократного дозування вакцин від Pfizer-BioNTech та Moderna, вакцина Johnson & Johnson вимагає лише одного уколу. Тим часом він не вимагає надмірного зберігання.

Додатково

Президент США Джо Байден заявив, якщо FDA дозволить вакцину Johnson & Johnson для екстреного використання, адміністрація планує випустити її якомога швидше, наскільки компанія зможе виготовити вакцину.

Європейське агентство з лікарських засобів (ЕМА) отримало заявку на реєстрацію вакцини Janssen, яку розробила американська компанія Johnson & Johnson.

Українські Національні Новини

Новини Світу