v-tsentralniy-likarni-chernigova-perebuvaye-ponad-40-patsiyentiv-z-covid-19-abo-z-pidozroyu-moz

В центральній лікарні Чернігова перебуває понад 40 пацієнтів з COVID-19, або з підозрою – МОЗ

 • 19959 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. В Чернігівській центральній районній лікарні наразі перебуває 42 пацієнти з COVID-19, або з підозрою. Про це заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Я відвідав центральну районну лікарню в Чернігові. Ця лікарня визначена як опорна лікарня для лікування хворих на COVID-19, наразі там перебуває 42 пацієнти з підтвердженим діагнозом, або з підозрою. Поспілкувався з медичними працівниками, які безпосередньо приймають участь в лікуванні цих хворих. Лікарня всім забезпечена, засобами індивідуального захисту, апаратами штучної вентиляції легень, повністю розведений кисень", - розповів Степанов.

За його словами, загалом в Чернігівській області 11 лікарень, які визначені для лікування хворих на COVID-19, які розраховані на 502 ліжка, ще є деякі лікарні в резерві.

Нагадаємо, раніше Міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявляв, що має питання до місцевої влади Чернігова через недотримання протиепідемічних заходів на місцевому ринку. Так, більшість продавців та покупців були на ринку без масок.

Як повідомлялося, міністр охорони здоров’я Максим Степанов відвідує Чернігів з робочим візитом.

Українські Національні Новини

Політика