v-ugorschini-mer-yakiy-znyav-na-video-orgiyu-viyshov-z-partiyi-orbana

В Угорщині мер, який зняв на відео оргію, вийшов з партії Орбана

 • 28359 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. В Угорщині мер міста Гьор, який зняв на відео оргію на розкішній яхті, вийшов з партії прем'єр-міністра Віктора Орбана через два дні після перемоги в четвертий раз. Про це повідомляє УНН з посиланням на Bloomberg.

У той час як Жолт Боркай буде продовжувати керувати містом Гьор, його відхід з партії є спробою контролю над заподіяною шкодою репутації.

Опозиційні сили використовували відео, щоб схилити передвиборну гонку на свою користь на місцевих виборах, в результаті чого Орбан зазнав найбільшу невдачу з моменту його повернення до влади в 2010 році.

Боркай, 54-річний одружений батько двох дітей, заявив, що його рішення залишити партію було прийнято з метою не допустити, щоб партія виявилася в "моральному неблагополуччі".

Сюжет про Боркая і його супутників, які гуляють на секс-вечірці на Адріатичному морі, був поширений на новинних і порносайтах в Угорщині, що ображають прем'єр-міністра Віктора Орбана, який посилається на християнські цінності і критикує західне суспільство за його розбещену мораль.

Нагадаємо, на виборах мера Будапешта переміг опозиційний кандидат.

Українські Національні Новини

Новини Світу