v-ukraini-zakupliat-reb-dlia-obiektiv-krytychnoi-infrastruktury

В Україні закуплять РЕБ для об’єктів критичної інфраструктури

 • 25844 переглядiв

Український уряд вирішив профінансувати закупівлю засобів радіоелектронної боротьби для об'єктів критичної інфраструктури та виділити додаткові кошти на фортифікаційні споруди та оборону кордонів для захисту від атак безпілотників.

Кабінет міністрів України ухвалив рішення, яке дозволить профінансувати закупівлю РЕБ для об’єктів критичної інфраструктури. Про це зазначив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові, передає УНН.

"Уряд ухвалив рішення, яке дозволить профінансувати закупівлю РЕБ для об’єктів критичної інфраструктури", - повідомив Шмигаль.

Також він зазначив, що ще один глобальний виклик для держави зараз — це будівництво оборонних рубежів.

Як повідомив прем’єр-міністр, за дорученням Президента Уряд ухвалив рішення про виділення ще 3,88 млрд грн на фортифікації. Загалом від початку року виділено вже майже 30 млрд.

Доповнення

Віцепрем'єр з відновлення – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков зазначив, що Другий рівень захисту, який розрахований від "шахедів", побудований майже на всіх 22 підстанціях Укренерго.