v-ukrayini-10-zhiteliv-ne-zadovoleni-intimnim-zhittyam-opituvannya

В Україні 10% жителів не задоволені інтимним життям - опитування

 • 8130 переглядiв

КИЇВ. 25 липня. УНН. В Україні особистим (інтимним) життям задоволені 63%, не задоволені – 10%. Такі результати оприлюднив Київський міжнародний інститут соціології (КМІС), який провів власне всеукраїнське опитування громадської думки, передає УНН.

Як повідомили у КМІС, із різних сторін життя, задоволеність якими оцінювалася в дослідженні, найбільше жителі України задоволені своєю сім'єю, дітьми, стосунками із оточенням, особистим життям та своїми знаннями і вміннями.

Відповідно до даних опитування, зокрема, особистим (інтимним) життям задоволені 63%, не задоволені – 10% (середнє 4,1).

Своєю сім'єю тією чи іншою мірою задоволені 77%, тією чи іншою мірою не задоволені – 9% (середня оцінка задоволеності за шкалою від 1 "цілком не задовольняє" до 5 – "цілком задовольняє" становить 4,3 бали).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні зростає негативне ставлення до Сталіна

Поведінкою своїх дітей, розвитком їхніх особистих якостей задоволені 78%, не задоволені – 6% тих, хто має дітей (середнє 4,3). Своєю поведінкою стосовно інших людей задоволені 77%, не задоволені – 4% (середнє 4,2).

Тим, як інші ставляться до них, задоволені 76%, не задоволені – 6% (середнє 4,2). Своїми знаннями, досвідом, уміннями задоволені 70%, не задоволені – 7% (середнє 4,1). 

Довідка: з 26 травня по 7 червня 2019 року Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів власне всеукраїнське опитування громадської думки. Методом особистого інтерв'ю опитано 2021 респондента, що мешкають у 110 населених пунктах усіх регіонів України (крім АР Крим) за 4-х ступеневою стохастичною вибіркою, що репрезентативна для населення України віком від 18 років.

У Луганській і Донецькій областях опитування проводилося тільки на території, що контролюється українською владою.

Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0,95 і за дизайн–ефекту 1,5) не перевищує: 3,3% для показників близьких до 50%, 2,8% — для показників близьких до 25%, 2,0% — для показників близьких до 10%, 1,4% — для показників близьких до 5%.

Українські Національні Новини

Суспільство