v-ukrayini-chekayut-rezultati-chotirokh-testiv-na-koronavirus-lyashko

В Україні чекають результати чотирьох тестів на коронавірус - МОЗ

 • 12902 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Зараз в Україні розпочались дослідження на виявлення коронавірусу у чотирьох людей, з них троє - іноземці, які перебувають у Києві та одна людина у Чернівцях, яка приїхала з Італії. Про це сказав заступник голови МОЗ, головний санітарно-епідеміологічний лікар України Віктор Ляшко під час брифінгу, передає УНН.

"В Україні немає жодного підтвердженого випадку захворювання на коронавірус… Вчора завершилося тестування трьох зразків на коронавірусну інфекцію з Івано-Франківської області, Кропивницького та міста Київ. Всі ці три дослідження показали негативні результати, в цих людей немає коронавірусної інфекції. На даний момент проведено 8 тестів на коронавірус, всі були негативні. Зараз розпочато дослідження ще на чотири підозри, три з них з міста Києва, одна з Чернівецької області. У місті Києві ці підозри зафіксовані в іноземців, які перебували на території України та звернулися за медичною допомогою. У Чернівцях це людина, яка повернулася з Італії", - повідомив він.

Нагадаємо, від початку посилених заходів для недопущення занесення в Україну коронавірусної інфекції 25 лютого, температурному скринінгу було піддано майже 540 тис. громадян, які слідували в країну.

Українські Національні Новини

Суспільство