v-ukrayini-cherez-vidsutnist-suddiv-ne-pratsyuye-dva-sudi

В Україні через відсутність суддів не працює два суди

 • 45179 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. В Яремчанському міському суді Івано-Франківської області та Станично-Луганському районному суді Луганської області станом на 21 березня 2019 року не здійснюється правосуддя у зв’язку з відсутністю суддів. Про це повідомила прес-служба Вищої кваліфікаційної комісії суддів України у відповіді на запит кореспондента УНН.

"Станом на 21 березня 2019 року в Яремчанському міському суді Івано-Франківської області та Станично-Луганському районному суді Луганської області не здійснюється правосуддя у зв’язку з відсутністю суддів", - йдеться в повідомленні.

Проте, рішенням Вищої ради правосуддя від 14 березня 2019 року №754/0/15-19 відряджено для здійснення правосуддя суддю Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області Польську Мирославу Василівну до Яремчанського міського суду Івано-Франківської області строком на шість місяців із 29 березня 2019 року.

Як зазначається, інформацію надано без урахування судів, роботу яких припинено рішення Вищої ради правосуддя від 25.01.2018 №182/0/15-18, та ліквідованого апеляційного суду Черкаської області.

Нагадаємо, суди напередодні виборів, а також у день голосування, 31 березня, будуть працювати в цілодобовому режимі, щоб захистити права всіх учасників виборчого процесу і виборців.

Українські Національні Новини

Політика