v-ukrayini-khochut-stvoriti-spetsfond-yakiy-nadavatime-granti-talanovitim-krimchanam

В Україні хочуть створити спецфонд, який надаватиме гранти талановитим кримчанам

 • 14333 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський підтримав пропозицію про створення спеціального фонду, який надаватиме талановитим кримчанам гранти на розвиток, навчання, представлення нашої держави на міжнародних майданчиках. Про це йшлося під час зустрічі з командою Представництва Президента в АР Крим, передає УНН із посиланням на повідомлення Офісу Президента.

Як повідомили в Офісі, Володимир Зеленський підтримав пропозицію про створення спеціального фонду, який надаватиме талановитим кримчанам гранти на розвиток, навчання, представлення нашої держави на міжнародних майданчиках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кориневич - Зеленському: Крим постійно має бути на порядку денному

“Це виключно гуманітарна ініціатива. Вона покаже, що ця держава їх чекає, що Україна — справді Європа та свобода”, — заявив постійний представник Президента України в Автономній Республіці Крим Антон Кориневич.

Нагадаємо, у Херсонській області планується побудувати містечко для переселенців з Криму, серед яких — понад 500 сімей кримських татар. Відповідних домовленостей досягнуто під час зустрічі з Президентом Туреччини.

Українські Національні Новини

Політика