v-ukrayini-na-tli-antirekordiv-covid-19-zminyat-propuskniy-rezhim-cherez-kpvv-ministr

В Україні на тлі антирекордів COVID-19 змінять пропускний режим через КПВВ - міністр

 • 14497 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Через антирекорди щодо ситуації з коронавірусом Кабінет міністрів України змінює пропускний режим через контрольні пункти в’їзду-виїзду. Водночас послаблюються обмеження, пов'язані з внутрішнім туризмом. Про це на позачерговому засіданні уряду заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов, передає кореспондент УНН.

"З одного боку, ті зміни, що ми пропонуємо - ми пропонуємо інший пропускний режим через КПВВ. З іншого боку, ми дозволяємо туристичне обслуговування груп - не більше 10 осіб з метою забезпечення внутрішнього туризму. Ще є деякі речі з ослаблення. Ми розуміли, що після пом’якшення вона трішечки зросте (захворюваність – ред.), але не так, що другий день поспіль ми б’ємо антирекорди", - додав Степанов, коментуючи зміни до постанови 392, що регламентує карантинні обмеження, необхідні у зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації.

Так, рішення було ухвалено без обговорення. Зміни в постанову будуть внесені з доопрацюванням в одноденний термін.

Нагадаємо, що в Україні станом на 8:10 12 червня в Україні зафіксовано вже понад 29,7 тисяч лабораторно підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Українські Національні Новини

Суспільство