v-ukrayini-narazi-ne-zareyestrovano-zhodnogo-pidtverdzhenogo-vipadku-koronavirusu-moz

В Україні наразі не зареєстровано жодного підтвердженого випадку коронавірусу - МОЗ

 • 13699 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Станом на ранок 4 лютого, в Україні жодного підтвердженого лабораторно випадку нової коронавірусної інфекції не зареєстровано. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу МОЗ.

"В Україні жодного підтвердженого лабораторно випадку нової коронавірусної інфекції не зареєстровано. Раніше повідомлялося, що 1 лютого до аеропорту Бориспіль звернулися 2 пасажири щодо підозри на захворювання 2019-nCoV. За результатами медичного огляду та консультацій було відхилено підозри на інфекцію, спричиненої 2019-nCoV, та встановлено діагноз "ГРВІ", - повідомили у МОЗ.

Зазначається, що станом на 4 лютого 2020 року, у світі зареєстровано 20 606 лабораторно підтверджених випадків нової коронавірусної інфекції, із них 427 - летальні. Окрім Китаю, випадки захворювання зафіксовані в 23 країнах світу.

Як повідомлялося в УНН, у понеділок, 3 лютого, відбулось позачергове засідання Кабінету міністрів України, на якому урядовці затвердили план запобігання занесенню і поширенню на території держави нового коронавірусу 2019-nCoV з Китаю.

Українські Національні Новини

Суспільство