v-ukrayini-noviy-rik-rozpochnetsya-z-nevelikim-snigom

В Україні новий рік розпочнеться з невеликим снігом

 • 9273 переглядiв

КИЇВ. 31 грудня. УНН. В Україні новий 2019 рік розпочнеться з невеликих перепадів температур від 0 до + 4 вдень та від -1 до -12 вночі, а також очікуються незначні опади та ожеледиця. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на сторінці у Facebook, передає УНН.

“У новорічну ніч у більшості областей України температура повітря становитиме -1...-6 градусів, на Заході та на крайньому Півдні місцями близько нуля. На Чернігівщині, Сумщині, Харківщині, Луганщині, Полтавщині очікується −8...-14 градусів. Невеликий сніг чи мокрий сніг ймовірний на Заході, Півночі та в Луганській, Миколаївській та Херсонській областях. На решті території — без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с, на Заході під ранок посилиться до 7-12 м/с”, — повідомила синоптик.

За її словами, вдень 1 січня очікується невеликий сніг на Київщині, Житомирщині, Черкащині, Вінниччині, місцями на Заході України та на Луганщині. Буде переважно — хмарно й сухо. Температура повітря вдень 1-го січня від 0 до +4 градусів, на Лівобережжі 0...-4 градуси, а на Чернігівщині, Сумщині, Харківщині, Луганщині, Полтавщині −3...-6 градусів.

У Києві новорічної ночі температура коливатиметься від −2 до −4 градусів, синоптик прогнозує невеликий сніг.
Вдень 1-го січня у Києві невеликий мокрий сніг, температура повітря становитиме 0... +1 градус.

2-го січня в Україні побільшає опадів, вітер посилиться. 3-го січня в Україну прийде похолодання.

Нагадаємо, у новорічну ніч погода буде негативно впливати на здоров’я українців.

Українські Національні Новини

Суспільство